När man kommer tillbaka för att säga hejdå.

Tillbaka till jobbet igen efter en lång ledighet. Allt är som vanligt fast ändå inte. Jag är tillbaka i tre veckor sedan tar jag ledigt för studier. Det är en konstig känsla, för jag är med men samtidigt står jag vid sidan och betraktar. Jag lägger schema för arbetslaget så jag är inte sysslolös. Nej jag är mer tom. Om två veckor kommer jag att säga hej för nu och starta en ny resa. Just nu har jag resfeber. Samtidigt som jag längtar är jag också lite rädd. Tänk om jag misslyckas. Det vore det värsta eller kanske inte. Då kan jag försöka igen men ändå.

En miss visade vägen till min framtid.

Hitintills har jag klarat mina studier.  Förutom 2,5 poäng för en vävningsanalys. Den missen kostade mig resterande poäng till den kursen, men det fick vara. Vävning kommer aldrig att vara min grej och hushållsvetenskap med textil inriktning var en väg för mig in i andra studier. Ingenting händer av en slump. Det är något jag blir mer och mer övertygad om.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *