Efter regn…

Visst är den vacker! Regnbågen med alla dess färger. Den dök upp som en glad överraskning när duggregnet börjat droppa just när jag nästan var hemma. Ja visserligen satt jag i bilen och visserligen hade regnet öst ner närmare stan, men så svängde jag in på byvägen och där möttes jag av en liten regnbåge och vipps var humöret på topp igen. För visst är den vackra.

Likt regnbågen som dyker upp efter regn hoppas jag att vänner runtomkring dyker upp i mitt liv efter pandemin. På kattutställningar, klubb möten, arbetsplatsen, högtidsfirande, fikaträffar och fortbildningar. Jag hoppas att jag möter er igen snart för ni saknas i mitt liv. Vänner från förr, nya vänner som jag ännu inte mött ta hand om er så ses vi när vi ses som en glad överraskning efter regn. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *