Orka!

Hur har du det i pandemins andra våg? Själv har jag inget att klaga på. Jag fördriver dagarna hemma i soffan. Läsandes böcker, artiklar eller avhandlingar.  Det blir en hel del skrivande också. Det är mycket att hålla reda på. Olika författare som skriver liknande tankar behöver hållas isär.  Så mycket att ta in och så mycket kvar att lära. Tv:n som förr var på för jämnan har varit avstängd i veckor. Jag har helt inte tid över för den.

Hitintills har jag kunnat ta stöttning av de underbara tjejer i mitt studentarbetslag. Arbetslaget består av personer som respekterar varandras liv. Som litar på att de andra gör det de ska och jobbar för att vi alla ska klara kursen. Vi kompletterar varandra. Vi turas om att dra och bromsa vid olika tillfällen i arbetet med uppdrag, seminarier, redovisningar och uppsatsskrivning. Det här ska gå.

Just nu skriver jag en egen uppgift och det tar mycket tankeverksamhet och tid. Vad ska jag skriva om. Hur ska det vara? Vilken form? Ja skrivandets vånda är stor men underbara gänget finns där. Vi ska ses på måndag och kolla av att alla kommit igång och stötta varandra. Det behövs i dessa tider där mycket annat går ut på att klara sig själv. Jag har som sagt inget att klaga på. Hoppas du har det bra också.

Håll i, håll ut och ta hand om dig!

 

2 svar på ”Orka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *