Jösses vilken helg!

Jösses vilken helg!

Har du känt av den fullmånen som var igår menar jag. Blåmåne då det är den andra fullmånen i månaden. Jag har både brutit ihop, rensat, vädrat ut, kraschat och skramlat ihop mig igen. Ja det är inte värre än att jag fick hjärnsläpp med skrivuppgiften jag höll på med i veckan. Bestämde mig för att det fick vara och städade här hemma istället. Gick en långpromenad med maken och var sedan på banan igen. Har sovit uruselt även om forskarna säger att fullmånen inte påverkar människor så gör den det med mig. Kanske är det något jag inbillar mig men i alla fall. Nattugglande med katterna kan vara mysigt det med ibland.

Har ägnat mig en hel del till schamanskt resande med trumma den här veckan och helgen. Det var något som behövdes hämtas hem från undre världen och någon som ville komma hem från den övre. Reste till mellan-världen också och fick med mig en Edelweiss som symbol för det namn jag fick. Hon som hittar ljus i mörker – visst är det fint. Får leta om det finns ett faktiskt namn som betyder detta eller om det är så här det ska vara.

Nu känns det som man har lagom punka på hjärnan men det är bara att köra på. I morgon börjar en ny vecka, med en ny delkurs. Jobbigt, men äh innan vi vet ordet av är det jullov, kämpa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *