Det är lite konstigt nu för tiden

Det är lite konstigt nu för tiden. Jag är helt fri men ändå helt begränsad. Ingen håller vakt vid dörren ändå känns det som jag smiter/rymmer när jag går till affären för att handla. Att gå i mataffären känns som lyx.

Lite lika en shopping runda på stan skillnaden är bara att jag kommer hem med matvaror istället för med kläder. Jag avundsfriskas på dom som är rebelliska och åker på semester utomlands, för det ser så härligt ut och jag längtar efter sol. Men samtidigt betonar vännerna hela tiden att de håller avstånd och bär ansiktsmask, så jag inser att även rebellerna är bundna av de osynliga begränsningarna.

Några goda vanor har dock smugit sig in i livet. Promenader är en av dom. Förr fanns ingen ork att ens gå en kort runda runt elljusspåret här hemma. Nu går maken och jag långpromenader tre gånger i veckan där vi utforskar vår stad medans sonen simtränar. Och i veckan som gick gick jag frivilligt en extra rask promenad runt samhället. Småätandet har också upphört nu när mattiderna blivit mer regelbundna och lunchen kan intas så sent som vid ett. Nä livet är allt lite konstigt just nu. Kram Vill du köpa kaffe online som är ekologisk och produkter för din bakning? Då ska du köpa kaffe hos Wendelins kaffe som är svensk hovleverantör inom kaffe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *