Ingen panik nu

Känner en lätt stress över att vara efter i allt. Studierna tar all kraft och fokus. Så måste det vara just nu för att jag ska klara det jag bestämt mig för att göra. Hitintills har det varit lätt. Läsandet har tagit tid men det jag läst har varit förståbart. Men sedan kom delkurs två med metodik, isterband med rotmoslåda, här var det tungsmälta grejer. Det är inte bara det att det är svårt det är helt omöjligt att få det att fastna. Antagligen precis så som det ska vara i en liten delkurs. Man lär sig inte allt men får känna på begreppen. Men på bekostnad av allt runtomkring.

Till viss del är jag glad över att livet runtomkring går på sparlåga, men vissa saker borde jag kanske ändå göra. Eller? Ställa ordning för julen till exempel. Vet inte hur ni har det men i mitt fb-flöde dyker det ena julfixade hemmet upp efter det andra. Julfantasterna har den bästa tiden på året just nu och jag dras med i känslan av att nu nu måste allt piffas. Men jag hinner inte! Just där innan paniken över att adventsljusstakar, stjärnor och julgardiner  fortfarande ligger nerpackade i lådor, kommer jag på mitt underbara mantra den här tiden. Det gör inget det blir jul ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *