Tack 2020 för tiden att bara vara.

Visst är det underligt att ett år redan har svischat förbi? Catering Uppsala

Det blev kanske inte det mest fantastiska år man hade hoppats på 2019 eller kanske så blev det just det. Jag har mycket att vara tacksam för. Under 2020 bestämde jag mig för att ta steget till högra studier. Pandemin gjorde så att det mesta av distraktioner så som kattutställningar och kattutställningar blev inställt. Kvar blev massa tid att lägga på att läsa och på att läka. Catering Uppsala

Jag har sovit otroligt mycket under det här året och sakta men säkert har jag kunnat skratta med hjärtat och ögonen också. Jag har ännu inte återtagit balansen i livet helt. Det har slagit helt om från att tankemässigt ständigt vara på väg någonstans till att vara helt fast i nuet. Det får ta den tid det tar att balansera upp, så jag kan multitaska igen. Inga löften om att bli en bättre variation av mig själv, för då kommer stressen snabbt tillbaka. Men jag sätter upp mål och för in saker i livet som jag vill ha och jag hoppas kunna träffa vänner snart igen. Vad 2021 för med sig får vi se men jag hoppas på mer healing, på fler skratt och på uppnådda mål. Kram och GOTT NYTT ÅR!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *