Jag älskar inte vintern precis.

Jag älskar inte vintern precis. Den här vintern är inget undantag även om den har varit varm. Förr eller senare kommer kylan har man tur kommer snön och lägger sig som ett vitt täcke som få ligga kvar tills det är dags för våren att ta över. Men det är lite si och så med den varan. Ena dagen snö andra dagen tö. Sedan kom regn och värme och efter det kyla så det blev en tun hinna på vägen. Lite lagom tunn sådär så att jag för andra gången drattar pladask på rumpan.

Första gången jag halkade gjorde jag det inomhus. Vet inte vad som hände, men rätt som det var satt jag där på golvet med en ilande smärta från svanskotan. Jösses trodde jag skulle svimma. Andra gången klarade jag mig bättre. Jag hann vrida till så jag landade på ena skinkan istället för på svanskotan som fortfarande gör ont efter flera veckors läkning. Efter det har jag inte gått ut. Vägrat och det har varit ok fram till idag. Idag tog vi en tur till ett naturreservat och gick runt. Sedan tog vi oss till en grillplats och grillade. Vet ni där mitt i grillningen kom jag på att vissa delar av vintern inte är så tokig ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *