Fika för katternas skull

Hos Uppsala katthem kan du fika och bidra till katterna så att de både kan få tak och rum.

Katterna får då även besöka veterinär och mat så klart. Det är gott fika och kostar inte alls mycket. Snart blir det fika igen söndagen den 23 april och då kommer jag åka dit igen eftersom jag ändå bor i Uppsala.

Uppsala katthem ligger i Jälla strax utanför Uppsala och här finns även ridskolor. Katterna har varsitt rum som du ej kan gå in i men det finns fönster så du kan se in. Katterna ser dig direkt och du får då ögonkontakt med dem.

Personalen är trevliga och hjälpsamma samt är du allergisk mot något är det bara att säga till så hjälper de dig på bästa tänkbara sätt.

På plats kan du även se konst med kattmotiv som du kan se nedan. Finns även en butik med lite kuriosa du kan köpa med dig hem om du vill. Det går bra med swish så passa på att shoppa så våra katter kan få ett värdigt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *