Afternoon te ensam katt

Det ser ut som om katten är sugen på en mjuk pepparkaka med någon typ av frukt i mitten.

Till detta en god kopp kaffe som luktar så gott enligt katten.

När matten ropar på katten så förstår katten massor av ord. Katter är verkligen intelligenta så visst kan du lära ut massor till din katt dessutom på flera olika språk. Fast tänk på att det inte är själva språket de förstår utan själva tonen i det du säger.

Hur många ord kan en katt förstå?

Katter kan lära sig att förstå en del ord och fraser, men deras förmåga att förstå språk är begränsad jämfört med hundar. Katter svarar bättre på tonfall och kroppsspråk än på ord. Det är dock möjligt att träna en katt att förstå enkla kommandon.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *