Brudklänning


En brudklänning kan vara så mycket mer än bara ett plagg. Genom åren har jag hunnit sy upp hundratals och det är fortfarande lika häftigt att se en klänning växa fram från en bild eller idé. Tillsammans med dig som kund försöker jag hitta en design som speglar din personliga stil, vare sig du vill ha en romantisk spetsdröm eller minimalistiskt och modernt.


Välkommen att höra av dig till info@emilymatilda.se om du vill ha hjälp att förverkliga dina idéer.

amilia & micke 120
amilia & micke 139
amilia & micke 638
amilia & micke 129
amilia & micke 682
amilia & micke 649

Mycket proffsig och jag blev jättenöjd med min klänning och slöja som båda kändes otroligt välarbetade! Matilda tog sig tid, kom med idéer och råd och det kändes bra från början till slut. Jag själv stod och valde mellan att köpa eller sy upp, men efter jag träffade Matilda och bollade lite var valet väldigt enkelt och jag skulle rekommendera Matilda till precis alla som någonsin funderar på att sy upp sin bröllopsklänning.

 

 

- Anna

EMILY MATILDA

 

En sömnadsateljé i Hudiksvall specialiserad på skräddarsydda brudklänningar. Erbjuder både sömnad av nya plagg och utför ändring och lagning.

Emily Matilda Facebook
Emily Matilda Instagram

KONTAKTUPPGIFTER

Storgatan 50

82452 Hudiksvall

info@emilymatilda.se

070 24 33 650

ATELJÉN

 

Du är varmt välkommen att höra av dig mig med frågor om pris och tillgänglighet. Du når mig på mail, telefon eller via mitt kontaktformulär.

 

Ateljén är endast öppen efter tidsbokning.

© Copyright. All Rights Reserved.