Om Emily Matilda

Emily eller Matilda?

 

Jag som driver Emily Matilda heter Matilda Olsson, Emily är mitt andranamn. Jag är född och uppvuxen i Hudiksvall men är utbildad på Stockholms Tillskärarakademi och har arbetat som mönsterkonstruktör och sömmerska på Ida Sjöstedt Couture i 8 år. Inför prinsbröllopet 2015 fick Ida Sjöstedt uppdraget att designa prinsessan Sofias brudklänning och jag hade äran att ansvara för tillskärning och sömnad av klänningen.

 

Min ateljé hittar du på Storgatan 50 i Hudiksvall, själva lokalen delar jag med Fotograf Sabina Wixner (som även tagit de fina bilderna jag har här på min hemsida).

www.sabinawixner.se

 

 

Mycket proffsig och jag blev jättenöjd med min klänning och slöja som båda kändes otroligt välarbetade! Matilda tog sig tid, kom med idéer och råd och det kändes bra från början till slut. Jag själv stod och valde mellan att köpa eller sy upp, men efter jag träffade Matilda och bollade lite var valet väldigt enkelt och jag skulle rekommendera Matilda till precis alla som någonsin funderar på att sy upp sin bröllopsklänning.

 

- Anna

 

 

 

EMILY MATILDA

 

En sömnadsateljé i Hudiksvall specialiserad på skräddarsydda brudklänningar. Erbjuder både sömnad av nya plagg och utför ändring och lagning.

Emily Matilda Facebook
Emily Matilda Instagram

KONTAKTUPPGIFTER

Storgatan 50

82452 Hudiksvall

info@emilymatilda.se

070 24 33 650

ATELJÉN

 

Du är varmt välkommen att höra av dig mig med frågor om pris och tillgänglighet. Du når mig på mail, telefon eller via mitt kontaktformulär.

 

Ateljén är endast öppen efter tidsbokning.

© Copyright. All Rights Reserved.