Kurser 2022

KURSER - 2022

Om du inte hittar någon kurs som passar dig är du välkommen att fylla i en intresseanmälan. Lämna gärna förslag och önskemål på kursinnehåll!

Overlockkurs


Är du nyfiken på trikåsömnad eller vill bli bättre vän med din overlockmaskin? I så fall är detta kursen för dig! I denna intensivkurs för overlock får du lära dig tips och trix för att kunna utnyttja din maskin till max.


En overlockmaskin är ett mångsidigt verktyg som bidrar med en professionell finish på dina sömnadsprojekt och lämpar sig extra bra för trikåsömnad. Under kursen går vi igenom trädning, skötsel, inställningar och olika tekniker och effekter. 


Du tar med din egen maskin, tråd samt instruktionsbok eller testar på de lånemaskiner som finns. Ange i anmälan om du har med din egen maskin eller vill låna. Alla materialkostnader samt lunch ingår.Antal platser: 12


Datum och tid:

S̶ö̶n̶d̶a̶g̶ ̶d̶e̶n̶ ̶2̶0̶ ̶m̶a̶r̶s̶ ̶2̶0̶2̶2̶ ̶ ̶k̶l̶ ̶0̶9̶.̶0̶0̶-̶1̶7̶.̶0̶0̶ FULLSATT

S̶ö̶n̶d̶a̶g̶ ̶d̶e̶n̶ 3 april ̶2̶0̶2̶2̶ ̶ ̶k̶l̶ ̶0̶9̶.̶0̶0̶-̶1̶7̶.̶0̶0̶ FULLSATTKurstid: 7 timmar

Plats: Forsa Folkhögskola

Pris: 2500:-

ANMÄLAN OVERLOCKKURS

 
 
 
 
 
Ja
Nej, jag har en egen
 
 
VILLKOR: Anmälan är bindande, din plats är reserverad när du mottagit bekräftelse via mail. Om kursen är fullsatt sätts du upp på reservlista och kontaktas om det kommer in en avbokning. Kursavgiften faktureras via mail efter kursen eller betalas med Swish eller kortbetalning på plats. Sista anmälningsdag är 14 dagar innan kursstart, om kursen inte är fullsatt vid sista anmälningsdag kan den komma att ställas in, detta meddelas i så fall per mail. I händelse av sjukdom: meddela snarast om du inte kan delta i kursen så kan din plats erbjudas någon på reservlistan.