Plötsligt händer det.

Så numera kan jag titulera mig student. Specialpedagogutbildningen har börjat och jag ser fram emot att bli lite klokare än jag är idag. Vad jag blir när jag blir stor får framtiden utvisa. Jag lever i nuet och ser fram emot att resan visar olika vägar att gå. Apropå olika vägar. Jag var ju på kurs förra helgen. Trans mediumskap med Mandy Smith. Det var min mentor och lärare i Mentalt mediumskap Maria-Therese som hade anordnat kursen.

Här skulle man även dra nytta av lite eteriska oljor för att komma i balans. Varför inte även lite torkad brännässla som är otroligt bra för hälsan?

En ny bekantskap.

En av de första övningarna vi fick göra var att gå ner i meditation och kalla in vår guide. Och kan ni tänka er jag har min egen shaman guide! Jag skrattade i hela kroppen när han kom fram och bjöd in mig att följa honom på shamanens väg. Så himla klyschigt! Men mycket föll på plats. Senare i en annan övning när vi skulle ta in och ge budskap till varandra. Var det en deltagare som använde liknande uttryck: Din guide kallar dig att gå shamanens väg. Så nu behöver jag fundera på vad det betyder för mig. Och så länge njuter jag av att gå ut i skogen för att samla örter till vintern och trumma på min trumma ute i meditationsrummet. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *