Scenkostym

Varulven - en äventyrsvandring på Stenegård

 

Följ med på en spännande äventyrsvandring på Stenegård. Skratta med smilfinkarna som har den vackraste utsikten i hela Järvsö. Träffa Jordemor, Skogsrået och alla andra figurer som funnits på Stenegård sedan urminnes tider. Äventyrsvandringen Varulven är ett berättaräventyr om identitet och vänskap för hela familjen.

 

Producerad och framtagen av kulturföreningen Scensation.

Finansierad av Leader Hälsingebygden och Stenegård i Järvsö.

Regi: Emma Roswall

Hitta Rätt!

 

Lo, Billie och Humlan ger sig tillsammans ut på en skattjakt i sökandet efter rätt. På vägen möter de hinder där de tar hjälp av varandra, men också av publiken, för att jakten på rätt aldrig ska stanna.


Med utgångspunkt i barns kunskap, filosoferande och egna frågor och formuleringar kring FN:s barnkonvention sammanflätar Ensemble Yria egenkomponerad musik, rörelse och konventionstext till en visuell, klingande och interaktiv kulturupplevelse för många sinnen.


Manus, musik, koreografi, produktion: Ensemble Yria

www.ensembleyria.se


EMILY MATILDA

 

En sömnadsateljé i Hudiksvall specialiserad på skräddarsydda brudklänningar. Erbjuder både sömnad av nya plagg och utför ändring och lagning.

Emily Matilda Facebook
Emily Matilda Instagram

KONTAKTUPPGIFTER

Storgatan 50

82452 Hudiksvall

info@emilymatilda.se

070 24 33 650

ATELJÉN

 

Du är varmt välkommen att höra av dig mig med frågor om pris och tillgänglighet. Du når mig på mail, telefon eller via mitt kontaktformulär.

 

Ateljén är endast öppen efter tidsbokning.

© Copyright. All Rights Reserved.